Criză la HC Dobrogea Sud. Eșec rușinos la Focșani, Gaudin - out!

246
Criză la HC Dobrogea Sud. Eșec rușinos la Focșani, Gaudin - out! - criza-1507304096.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a suferit, joi, cea mai dureroasă înfrângere de la înființare, scor 19-21 (12-9), în deplasare, cu modesta CSM Focșani, în etapa a VI-a a Ligii Naționale. 


Toate socotelile indicau Constanța drept mare favorită: istoria, experiența, valoarea, bugetul, toate erau de partea formației antrenate de Christian Gaudin. După o primă repriză liniștită, încheiată cu avans de trei goluri, ceva s-a rupt la HCDS. A urmat cea mai neagră repriză: doar 7 goluri în 30 de minute și înfrângerea n-a putut fi evitată. 


Pentru HCDS, au marcat: Vujovic (5), Rohozneanu (3), Buricea (3), Rakcevic (2), Cutura (2), Toma (2), Crnoglavac (1), Moisă (1). 


În acest moment, dobrogenii se află pe locul 10, cu doar 7 puncte în șase runde. Sezonul este la început, iar formatul competițional le permite constănțenilor să spere la titlu chiar dacă termină sezonul regulat pe locul opt. 


Etapa următoare, programată marți, 10 octombrie, de la ora 18, HC Dobrogea Sud va juca, la Sala Sporturilor, împotriva Potaissei Turda, ocupanta locului trei.


Conducerea clubului HC Dobrogea Sud Constanța a decis, vineri seară, să se despartă de tehnicianul francez Christian Gaudin, în urma rezultatelor extrem de slabe obținute de echipă în acest început de sezon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4478 secunde