Cristina Bujin și Andreea Grecu, pe podium la Internaționalele României

203
1
Cristina Bujin și Andreea Grecu,  pe podium la Internaționalele României - cristina-1432484028.jpg

Articole de la același autor

Atleta Cristina Bujin, sportivă cu dublă legitimare CS Farul/CSA Steaua, a cucerit medalia de aur la Campionatele Internaționale ale României, reuniune desfășurată, sâmbătă, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești.

Constănțeanca și-a confirmat supremația în proba de triplusalt, performanța sa - 14,19 m - fiind cu mult superioară celor ale ocupantelor locurilor doi și trei.

Foarte bună și evoluția Andreei Grecu, sportiva de la CS Farul clasându-se pe locul trei în două finale, la 100 m și 200 m, cu timpii de 12 secunde, 11 sutimi, respectiv 24 secunde, 66 sutimi. De menționat că ambele finale cu fost câștigate de o atletă din Bulgaria, Inna Eftimova.

La startul celei de-a 60-a ediții a Campionatelor Internaționale de atletism ale României, s-au aliniat 146 de sportivi reprezentând 17 națiuni, alături de tricolori participând atleți din Armenia, Belarus, Bosnia-Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Israel, Italia, Jamaica, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, SUA și Ucraina. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6147 secunde