Cristiano Ronaldo, suspendat cinci meciuri

212
Cristiano Ronaldo, suspendat cinci meciuri - cristianoronaldorealmadridrealso-1502726594.jpg

Articole recomandate

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Real Madrid, a fost suspendat cinci meciuri de Federația spaniolă de fotbal fiindcă l-a împins duminică pe arbitru după eliminarea sa controversată în manșa tur a Supercupei Spaniei, câștigată cu 3-1 de echipa sa în deplasare în fața lui FC Barcelona, potrivit regulamentului federației spaniole, informează AFP.


Portughezul a fost suspendat un meci pentru eliminare și patru meciuri fiindcă l-a împins pe arbitru.

"După ce am scos cartonașul roșu, jucătorul respectiv (Ronaldo) m-a împins ușor în semn de dezaprobare", a scris arbitrul, Ricardo de Burgos Bengoetxea, în raportul de meci.

Regulamentul Federației spaniole prevede o suspendare între patru și douăsprezece meciuri pentru asemenea fapte, însă adesea este pronunțată sancțiunea cea mai ușoară.

Real Madrid ar urma să facă apel împotriva celui de-al doilea cartonaș galben primit de portughez în minutul 82 al meciului, după ce a căzut în careul advers când era presat de Samuel Umtiti.

"Vom vedea dacă putem face ceva pentru ca el să joace miercuri" în returul Supercupei, a declarat antrenorul lui Real, Zinedine Zidane.

De patru ori câștigător al Balonului de Aur, Ronaldo a fost eliminat pentru a zecea oară în cariera sa. El luase puțin mai devreme primul cartonaș galben, fiindcă și-a scos tricoul după ce a înscris golul de 2-1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Iunie 2017
Stire din Sport : Cristiano Ronaldo, tătic din nou
Duminică, 11 Iunie 2017
Stire din Monden : Cristiano Ronaldo, tată de gemeni
Pagina a fost generata in 0.3525 secunde