Cristian Țopescu s-a stins din viață. "Era un profesionist desăvârșit!"

217
Cristian Țopescu s-a stins din viață.

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai mari comentatori sportivi pe care i-a avut România vreodată, Cristian Țopescu, s-a stins din viață, ieri, la vârsta de 81 de ani, din cauza unor afecțiuni cronice.

Vestea a lovit precum un trăznet întreaga lume a sportului românesc. Generații întregi de sportivi și spectatori s-au cutremurat la ascultarea comentariilor sale. Elena Frîncu, fostă vicecampioană mondială la handbal, și Ilie Floroiu, cel mai mare atlet constănțean din toate timpurile, și-au exprimat profunda îndurerare la primirea cumplitei vești.

"Ne-a întristat foarte tare această veste. Practic, am crescut împreună cu comentariile sale. A fost un profesionist desăvârșit, cum rar întâlnești. Se documenta exemplar înaintea unei competiții, indiferent că era vorba de fotbal, gimnastică, atletism sau handbal. Cunoștea toate amănuntele cu o precizie chirurgicală. Pe vremea aceea, nu existau aceste surse rapide de informare. A comentat cursa mea de 10.000 m de la Jocurile Olimpice din Montreal (Canada) și multe alte competiții naționale și internaționale. Era inegalabil", a declarat Ilie Floroiu, încă recordman al probelor naționale de 5.000 și 10.000 metri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5326 secunde