Cristian Pletea și Elena Zaharia, strălucitori la Europenele de la Sochi

203
Cristian Pletea și Elena Zaharia, strălucitori la Europenele de la Sochi - cristianpletea-1486139285.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, la Sochi (Rusia), are loc Campionatul European U21 la tenis de masă, acolo unde delegația României este prezentă cu nouă sportivi, dintre care trei din Constanța: Elena Zaharia, Mihaela Plăeașu (ambele CS Farul) și Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru"). 


Marea speranță a tenisului de masă feminin, Elena Zaharia, nu a reușit să se califice din prima grupă de calificare, însă a avut o serie de meciuri încântătoare. La doar 12 ani, urmașa Elizei Samara a reușit să o învingă pe suedeza Tilda Jaohansson, de 20 ani, cu scorul de 4-2, producând o mare bucurie în tabăra echipei coordonate de constănțeanul Andrei Filimon. 


Din păcate, Elena a fost învinsă de Maria Yovkova (18 ani, Bulgaria) și de Angelique Gertenbach (19 ani, Olanda), însă le-a dat mari bătăi de cap experimentatelor jucătoare. 


Cristi Pletea a fost acceptat direct în faza a doua a grupelor de simplu, și a debutat cu o victorie, scor 4-3, contra bielorusului Aliksandr Khanin. 


Alți patru sportivi români s-au calificat în faza a doua a grupelor de simplu: Alexandru Manole, Rareș Sipoș, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5365 secunde