Cristian Pletea participă la Openul Poloniei la tenis de masă

Joi, 17 Octombrie 2019
99
Cristian Pletea este prezent, în aceste zile, la Wladyslawowo, acolo unde participă la Openul Poloniei la tenis de masă. Constănțeanul țintește o clasare pe podium la această competiție, însă drumul până în fazele finale este unul destul de greu. 
Pletea este calificat direct în faza 32-milor, astfel că își așteaptă adversarul care va trebui să treacă de primele tururi de calificări. El a decis să nu participe la turneul de dublu, concentrându-se pe simplu, acolo unde șansele sunt mai mari la medalie. 
Cristi Pletea este un jucător de tenis de masă de mare perspectivă. La doar 19 ani, sportivul de la malul mării a avut evoluții foarte bune la turneele la care a participat, reușind să învingă adversari de top. 


Pletea nu este singurul constănțean angrenat într-o competiție de anvergură în această săptămână.
Campioana europeană Eliza Samara se află la Chengdu, în China, acolo unde participă la Cupa Mondială de simplu. Samara și-a fixat ca obiectiv cucerirea unei medalii. 


Cristi Pletea este antrenat de Andrei Filimon, în timp ce Eliza Samara se pregătește sub bagheta lui Viorel Filimon. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2704 secunde