Cristian Pletea participă la Openul Cehiei

140
Cristian Pletea participă la Openul Cehiei - cristian-1566409661.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis de masă constănțean Cristian Pletea se află, în aceste zile, la Olomuc, acolo unde, între 20 și 25 august, se dispută Openul Cehiei. 


Pletea participă atât în competiția de simplu, cât și în cea de dublu, unde face pereche cu grecul Ioannis Sgouropoulos. 
Proaspăt întors de la Openul Bulgariei, unde nu a obținut performanțe notabile, Cristi Pletea a început bine Openul Cehiei. În turul întâi preliminar, acesta l-a învins, ieri, pe sârbul Marko Jevtovic, scor 4-1. În turul al doilea, sportivul de la malul mării a dispus de americanul Kanak Jha, scor 4-2, urmând ca, în turul al treilea preliminar, să îl învingă pe japonezul Koyo Kanamitsu, cu un sec 4-0. 


Cristian Pletea face parte din delegația României care participă la Openul Cehiei cu 9 sportivi. Aceștia sunt: Adina Diaconu, Alexandru Cazacu, Hunor Szocs, Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Alin Spelbuș, Florin Spelbuș, Cristian Chiriță și Alexandru Manole. 


La această competiție, campioana din Constanța, Eliza Samara, nu este prezentă, ea urmând să meargă la alte turnee mai importante.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2552 secunde