Cristian Pletea, două medalii la Campionatul European de la Zagreb

140
Cristian Pletea, două medalii la Campionatul European de la Zagreb - cristianpletea-1468950910.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European de tenis de masă pentru juniori și cadeți, ce s-a desfășurat, zilele trecute, la Zagreb (Croația), a fost o competiție extrem de reușită pentru delegația României. 


Juniorul constănțean Cristian Pletea a cucerit două medalii de bronz, în proba pe echipe, unde a contabilizat 10 victorii din tot atâtea partide, și în cea de dublu, unde a făcut pereche cu austriacul Andreas Levenko. Sportivul legitimat la LPS "Nico-lae Rotaru" a fost învins, în sferturile probei de simplu, de francezul Alexandre Cassin, cel care avea să devină și campion european. 


O altă medalie pentru tenisul de masă constănțean a fost adusă de Mihaela Plăeașu, de la CS Farul, care a luat aurul cu echipa de junioare. Echipa de cadete a României, din care făceau parte și spor-tivele de la CS Farul, Elena Zaharia și Camelia Mitrofan, a obținut aurul în com-petiția pe echipe. 


Cel mai important rezultat al delegației României l-a înregistrat Adina Diaconu, care a devenit campioană europeană la simplu, junioare. Alte medalii au fost aduse de Tania Plăian (alături de rusoaica Ekaterina Zironova), care s-a impus în proba de dublu, cadete, și echipa de ju-nioare a României, formată din Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Mihaela Plăeașu și Andreea Clapa. Medalie de argint pentru dublul feminin junioare, Adina Diaconu și Andreea Dragoman, și medalii de bronz pentru Tania Plăian la dublu mixt (alături de Maciej Kolodziejczyk) și echipa de juniori (Cristian Pletea, Rareș Sipoș, Alexandru Manole și Dragoș Oprea).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1421 secunde