Cristian Filip se pregătește pentru Jocurile Olimpice

162
Cristian Filip se pregătește pentru Jocurile Olimpice - cristianfilip2-1589110703.jpg

Articole de la același autor

Cristian Filip, unul dintre componenții lotului național de box, nu are timp să se plictisească de când e acasă, la Baia Mare.

Sportivul stă în izolare de aproape două luni și, pe lângă cele două antrenamente zilnice pe care le face, își ocupă timpul cu diverse activități casnice.

S-a apucat de grădinărit, de reparații prin casă, iar dacă tot a fost "Ziua internațională a curățeniei în propria cameră", boxerul a sărbătorit-o cum altfel, decât ștergând geamurile și făcând curat în living după cățelușul său, un pui de Viszla, de două luni.

"Dacă înainte nu prea acordam timp curățeniei și activităților casnice, acum, de când sunt acasă, în izolare, am tot timpul din lume și fac de toate prin casă. Mai ales că mi-am luat și un cățel și toată ziua strâng după el", a declarat Cristian Filip.

Filip este pasionat de filmele din seria Rocky, iar cățelului său de două luni i-a pus numele Apollo, după boxerul de culoare din Rocky, Apollo Creed.

Cristian Filip împlinește peste o lună 21 de ani și face box de la 10 ani. Este campion național de zece ori la categoria 91 kg, medaliat european, iar acum trage tare să prindă o calificare la Olimpiada de la Tokyo din 2021.

La fel ca toți sportivii de performanță care de două luni și-au oprit activitatea din cauza pandemiei de coronavirus, și Filip așteaptă să vadă ce se va întâmpla după data de 15 mai.

"De aproape două luni mă antrenez singur, sper să se termine totul cât mai repede, să ne reluăm antrenamentele și să mergem la competiții pentru că e foarte greu. Mi-e dor de toată lumea!", a adăugat Filip.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.373 secunde