Cristian Brănescu ia lecții de antrenorat de la francezi

664
1
Antrenorul echipei de rugby RCJ Farul Constanța, Cristian Brănescu, participă, în perioada 28 ianuarie - 5 februarie, la un stagiu de perfecționare în Franța, acțiune inițiată de Federația Română de Rugby. Brănescu ia notițe de la tehnicienii clubului Begles Bordeaux, unde este însoțit de un alt antrenor din SuperLigă, Ovidiu Cârcei, de la CSM București.
În aceeași perioadă, alți patru tehnicieni români se vor afla în stagii similare în străinătate. Conform site-ului super-liga.ro, Vasile Lucaci (Știința Baia Mare) și Ștefan Demci (Dinamo) merg la Leicester Tigers (Anglia), iar Cosmin Cioriciu (RCM Timișoara) și Costică Florea (Steaua) se deplasează la Leinster (Irlanda).
"În aceste stagii, tehnicienii români vor observa antrenamentele primelor echipe ale cluburilor, vor avea discuții cu managerii și antrenorii și vor putea viziona meciuri din campionat sau ale echipelor academiilor. La întoarcere, ei își vor împărtăși unii altora experiența și suntem convinși că vor încerca să implementeze în cluburile unde își desfășoară activitatea cât mai multe dintre acțiunile vizionate. De asemenea, ei vor avea datoria ca, în decursul anului 2012, să activeze la o secție de juniori a unui alt club decât cel la care activează, stimulând astfel schimbul dintre cluburile de SuperLigă și cluburile de juniori", a declarat antrenorul federal Daniel Mitrea.

Comentează știrea

Lungu
28 ianuarie 2012
:))

.. Mai bine sar lasa .baieti au din nou 2 luni de cand nu si-au luat salarile:))la Faru se face rugby pe vorbe..

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Sport : RCJ Farul recrutează jucători
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Rugby / RCJ Farul recrutează jucători
Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Sport : Prea mici pentru a bate pe Worcester
Pagina a fost generata in 0.5506 secunde