Liga I de baschet masculin

Cresc emoțiile pentru BC Athletic. "Va trebui să ne autodepășim!"

118
Cresc emoțiile pentru BC Athletic.

Articole de la același autor

Jocul rezultatelor a făcut ca partida de baschet dintre BC Athletic Constanța și CSU Știința București, de vineri, 27 aprilie, ora 19, de la Sala Sporturilor, să fie una dintre cele mai așteptate din liga secundă. Un meci de interes prin prisma faptului că ambele formații doresc să se califice în Final Four-ul de promovare în Liga Națională.

"Gladiatorii din Tomis" și-au atins deja obiectivul din acest sezon, anume prezența în faza semifinală, însă acum sunt la doar un pas de turneul final, pe care vor încerca să-l facă în "Arena" din Constanța, în fața propriilor suporteri, cei care le-au fost alături meci de meci, oferindu-le toată energia și entuziasmul lor.

"O șansă pe care o vom aborda cu toate puterile care depind de noi. Dacă vom câștiga, consider că o vom face doar autodepășindu-ne. Va fi un meci în care încurajările și susținerea tribunelor vor trebui să depășească cele mai neașteptate victorii ale noastre din deplasare. Pentru noi, este meciul care va decide dacă avem dreptul de a sta la masa celor mai valoroase echipe din Liga l. Cu siguranță va fi un meci nebun, în care vom arăta de ce suntem în stare", a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4844 secunde