COVID-19 acaparează Liga 1. Craiova, Dinamo și Poli Iași cer înghețarea campionatului

127
COVID-19 acaparează Liga 1. Craiova, Dinamo și Poli Iași cer înghețarea campionatului - dinamo-1595164511.jpg

Articole recomandate

După ce Alexandru Păun a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, derby-ul FCSB-CFR Cluj, programat sâmbătă seară, a fost anulat. Păun se află internat la Spitalul "Victor Babeș", iar duminică tot lotul CFR-ului, aflat în carantină la Mogoșoaia, a fost testat pentru coronavirus.


Rezultatele testelor COVID-19 vor apărea cel târziu luni, iar în cazul în care nu vor fi și alte infectări la CFR, meciul cu FCSB s-ar putea juca pe 28 sau 29 iulie, potrivit LPF.


Duminică seară, de la ora 19:30, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu FC Botoșani. Craiova este lider în Liga 1, cu un punct peste locul doi, ocupat de CFR Cluj. Craiova se numără printre echipele care au cerut oprirea campionatului.
Dinamo, care are trei meciuri în minus în play-out, este 'campioană' la numărul de cazuri de coronavirus. 10 jucători au fost infectați


Întreruperea campionatului ar putea salva echipele din zona retrogradării. Dinamo, Chindia și Poli Iași ar juca și în sezonul următor în Liga 1. În plus, din Liga 2 ar urma să promoveze două sau patru echipe, variantă pe care o aplaudă și Mircea Lucescu.


"Am intra în rândul campionatelor importante ale Europei. Țările mari, cum e România, joacă în campionat (n.red. - cu 18 echipe). Ar trebui să revină pentru că din punct de vedere financiar și al infrastructurii s-au pus la punct orașele.


Cred că România poate să-și permită în momentul de față să aibă 18 echipe în prima divizie. Toți cei implicați și care au responsabilități în lumea fotbalului să se strângă și să decidă cum e mai bine pentru fotbalul românesc", a spus Mircea Lucescu, pentru antena3.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3604 secunde