Cosmin Contra: În meciul cu Viitorul jucătorii care nu au evoluat trebuie să îmi demonstreze că pot fi titulari

103
Cosmin Contra: În meciul cu Viitorul jucătorii care nu au evoluat trebuie să îmi demonstreze că pot fi titulari - cosmincontra-1501318903.jpg

Articole recomandate

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că va efectua schimbări în echipă față de meciul cu Athletic Bilbao, precizând că în partida cu FC Viitorul de duminică jucătorii din lot care nu au evoluat până acum trebuie să-i demonstreze că pot fi titulari.


"Din păcate nu avem multe zile să ne recuperăm pentru acest meci în care întâlnim campioana României. Nu m-am gândit niciun moment să cerem să amânăm partida. Trebuie să ne obișnuim să jucăm din trei în trei zile dacă vrem în cupele europene. Avem un lot de 24 de jucători și vom face schimbări față de ultimul meci. Toată lumea trebuie să-și aducă aportul, toți sunt la Dinamo și trebuie să ne ajute când avem nevoie de ei. Vor fi jucători care nu au evoluat până acum și trebuie să-mi demonstreze că pot fi titulari. Așa că sper ca atitudinea lor să fie una foarte bună. Probabil că Anton și Albin vor fi titulari mâine. Nu sunt la capacitatea maximă, însă jocurile îi vor ajuta să ajungă la nivelul lor", a spus Contra, potrivit Agerpres.ro.

Tehnicianul susține că Dinamo trebuie să recupereze cu FC Viitorul punctele pierdute pe teren propriu cu FC Botoșani în etapa a 2-a a Ligii I. "Trebuie să mergem acolo (n.r. — la Ovidiu) să câștigăm pentru că am pierdut meciul cu Botoșani pe teren propriu. Vreau să-i văd pe jucători motivați indiferent de adversar, nu contează că e Bilbao, că e Viitorul sau Chiajna. Chiar dacă toată lumea a declarat că Viitorul poate să aibă un recul în acest an, eu eram sigur că păstrând jucătorii și aducând unii cu experiență va fi acolo sus", a precizat el.

Referitor la zvonurile privind un transfer al fundașului Steliano Filip la Dinamo Kiev sau la un club dintr-un campionat din vestul Europei, Contra a afrmat că deocamdată oferta nu este reală. "Să dea Dumnezeu să fie reală. Din păcate nu este, deși mi-aș dori să fie, pentru că Steliano vrea să facă pasul spre un fotbal mai performant. Iar noi suntem dispuși să îl lăsăm să plece. Dar la o sumă în funcție de valoarea jucătorului. Oricum, nu e suma care se vehiculează în presă, sunt sigur că e mai mare. Dar nu-i fac bine aceste zvonuri că pleacă după returul cu Bilbao, pentru că oferta nu e reală și dacă ea nu vine poate fi foarte dezamăgit. Dar sper ca ea să vină, iar Steliano să facă pasul către un campionat mult mai puternic", a menționat Contra.

Echipa de fotbal Dinamo întâlnește, duminică, de la ora 18,00, în deplasare, formația FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7753 secunde