€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Cosmin Contra: Este greu, dar nu imposibil. Sperăm să nu jucăm cu Spania în primul meci

Ştire online publicată Joi, 29 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Selecționerul Cosmin Contra a declarat, duminică, după tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului European, că grupa F, în care va evolua România, este una dificilă, dar din care nu este imposibil de obținut calificarea. El a precizat că tricolorii trebuie să înceapă bine campania de calificare și că speră ca în primul meci să nu întâlnească Spania.

"Nu e grupa cea mai grea în care am fi putut să picăm, e la mijloc ca dificultate. E clar să Spania nu mai trebuie să spunem de ea. Toate celelalte sunt echipe nordice. Am jucat cu Suedia un meci amical la Craiova, știm forța pe care o au, Norvegia o echipă în reconstrucție, tânără, care a câștigat grupa din Liga Națiunilor. Nu sunt două echipe ușoare, dar nici două echipe pe care să nu putem să le batem. Nu sunt deplasări ușoare. Trebuie să începem bine această campanie, indiferent de adversar. Sperăm să nu fie Spania în primul meci. E greu, dar nu imposibil. Vom face orice ca să ne calificăm din această grupă. Sperăm în grupa asta să nu pierdem, cum n-am pierdut în Liga Națiunilor. Vom face tot ce depinde de noi să facem fericiți românii și să vină pe Arena Națională să ne vadă la Campionatul European", a spus Contra la ProX.

Naționala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorți de duminică, de la Dublin.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.866 secunde