CONTRACTUL lui Ion Răuță EXPIRĂ în câteva zile. VA RĂMÂNE la FC FARUL?

708
CONTRACTUL lui Ion Răuță EXPIRĂ în câteva zile. VA RĂMÂNE la FC FARUL? - fotbalrauta-1370540447.jpg

Articole de la același autor

Ajuns pe banca tehnică a Farului în aprilie, atunci când echipa constănțeană se afla într-un moment de cumpănă, pe ultimul loc al Ligii a II-a, cu 10 puncte, Ion Răuță a fost cel care, alături de secundul Bănică Oprea, a readus formația alb-albastră la viață, reușind salvarea de la retrogradare. 

Zilele ce vor urma, contractul lui Răuță cu Farul va expira, ceea ce înseamnă că gruparea de pe Litoral urmează să stabilească dacă se va continua sau nu cu acesta și în sezonul următor. 

"Nu depinde de mine. În afară de 4 ani, am lucrat tot timpul la Farul, ca jucător, antrenor sau prin conducerea administrativă. Contractul meu expiră în câteva zile", ne-a spus antrenorul Ion Răuță, care, întrebat fiind dacă și-ar dori să continue la Farul, a răspuns: "Cine nu și-ar dori? Farul este casa mea". 

De la venirea lui Răuță și a lui Oprea la FC Farul, s-au obținut patru victorii (5-2 cu Dinamo II, 2-1 cu ACS Buftea, 4-1 cu Chindia și 3-1 cu Săgeata), două remize (1-1 cu Unirea Slobozia, 1-1 cu CF Brăila) și numai o înfrângere (1-4 cu Dunărea).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3952 secunde