Constructorul-Cleopatra, urmărită de umbra Stelei

687

Articole de la același autor

Doi ani la rând, Constructorul-Cleopatra și Steaua s-au duelat în Cupa României,
de fiecare dată victoria revenind bucureștenilor. Cele două echipe se vor afla față în față și sâmbătă, în prima etapă a Diviziei Naționale de rugby, ediția 2008 / 2009.

Dacă, în întâlnirile precedente, au încasat eseuri pe bandă rulantă, fără a reuși să culce balonul nici măcar o singură dată în terenul de țintă advers, de data aceasta, constănțenii sunt deciși să pună mai multe probleme Stelei.
"Sunt convins că jucătorii se vor dărui și vor lupta pentru un rezultat strâns, lucru realizabil, în condițiile în care ambele tabere au mulți sportivi plecați la loturile naționale. Vrem să practicăm un rugby de calitate, în limitele sportivității, și vă asigur că altele vor fi datele problemei față de meciul din Cupă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Chiar dacă, împotriva Stelei, obiectivul nu este victoria, constănțenii nu concep să cedeze puncte în partidele pe care le vor juca, pe teren propriu, în compania celorlalte partenere de întrecere, de valori sensibil egale.
"Startul de campionat este foarte important. Avem nevoie de puncte, iar echipa trebuie să progreseze de la meci la meci. Avem o șansă de calificare în play-off și vrem să o fructificăm la maximum", a explicat Chirondojan. Tocmai de aceea, clubul constănțean va solicita amânarea partidei cu RCM Timișoara, a doua pe teren propriu, pe motiv că o serie de jucători sunt convocați la naționala de juniori.

Au acumulat experiență în turneele de rugby în 7
Președintele grupării din Mamaia s-a arătat mulțumit de prestația echipei în cel de-al treilea turneu de rugby în 7, disputat, week-end-ul trecut, la Constanța.
"S-au făcut mai puține greșeli față de turneele anterioare, iar experiența acumulată ne va fi de folos. Am terminat pe locul șapte, dar la fel de bine ne puteam situa pe cinci. Încet-încet, echipa are altă exprimare, jucătorii se antrenează împreună de numai trei luni și e normală lipsa de omogenitate", a spus Vasile Chirondojan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0585 secunde