Constănțenii se pregătesc de Campionatul Mondial de Kung-Fu din Bulgaria

76

Articole de la același autor

În acest week-end, la Varna, în Bulgaria, se va desfășura Campionatul Mondial de Kung-Fu, la care va participa și România, cu un lot format din 45 de sportivi seniori, juniori și copii de la cluburile membre ale Federației Române de Arte Marțiale de Contact.

Probele de concurs sunt "Taolu Tradițional", "Taichi Tadițional", "Tuishou", "Non-Contact Sanda", "Light-Fighting Sanda", "Sanda", "Total Contact" și "Erjiegun-Fight". 

Din județul Constanța vor participa: CS "Marea Neagră" Constanța (președinte, Florin Iordănoaia), cu 10 sportivi; CSU "Neptun" Constanța (președinte, Cornel Panait), cu 8 sportivi; CS "Panda" Poarta Albă (președinte, Mihai Cîju), cu un sportiv; CS "Noua Generație" Mangalia (președinte, Ciprian Broască), cu 5 sportivi; CS "Shaolin Callatis" Mangalia (președinte Costel Safta), cu 5 sportivi; CS "Sakura" Constanța (președinte, Valeriu Ariton), cu 2 sportivi; CSA "Axiopolis Sport" Cernavodă (director Dan Petre), cu 5 sportivi.

"Sper la cât mai multe medalii de aur, mai ales la seniori și juniori, pentru că acolo vor fi meciuri grele, deoarece loturile din străinătate vor veni cu copii mai puțini. Considerăm că avem un lot puternic și vom obține rezultate bune și foarte bune", ne-a spus președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2622 secunde