Constănțenii ridică velierele la Balcaniada de Yachting

413
Constănțenii ridică velierele la Balcaniada de Yachting - yachtingstiinta51-1346697388.jpg

Maeștrii velierelor din Constanța, din cadrul cluburilor Știința și Electrica, participă, zilele acestea, la Balcaniada de Yachting din Grecia.

Reprezentanții de pe litoral se vor confrunta cu sportivi din Albania, Bulgaria, Cipru, Muntenegru, Serbia, Turcia și Grecia.
Șansele tricolorilor sunt destul de limitate pentru clasarea pe podium, aceștia confruntându-se cu sportivi mult mai experimentați, în opinia profesorului Dumitru Micu, membru al Asociației Județene de Yachting Constanța.
"Din păcate, nivelul nostru de pregătire este minor în comparație cu activitățile desfășurate de străini, care au un număr impresionant de ore practicate pe apă și participare în competiții", a declarat Micu.
Iată constănțenii din componența lotului Român: Clasa Optimist băieți: Vlad Ion, Petru Neagu, Cosmin Băraru (Electrica Constanța); Clasa Optimist fete: Ebru Bolat, Roxana Cacenco (Electrica), Ioana Theodora Lavru (Știința Constanța); Clasa Laser 4,7: Andrei Zitti, Mihai Chiron (Știința Constanța); Clasa Laser STD: Eduard Guță (Electrica Constanța); Clasa Laser RDL: Cezara Dragomir, Mădălina Emandi (Știința Constanța); Clasa FINN juniori: Răzvan Gălățeanu (Știința Constanța).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Sport : Pe ce ape navighează velierii de la Electrica
Miercuri, 18 Mai 2011
Stire din Sport : Yachting de poveste
Miercuri, 04 Mai 2011
Stire din Sport : "Optimiști" la debut de sezon
Miercuri, 08 Decembrie 2010
Stire din Sport : Yachting în luna decembrie
Pagina a fost generata in 0.2463 secunde