Constănțenii, remarcați la Cupa Federației la squash

401
Constănțenii, remarcați  la Cupa Federației la squash - constantenii-1482163248.jpg

Articole de la același autor

Evoluții curajoase pentru jucătorii constănțeni de squash, la ultima competiție națională a anului 2016: Cupa Federației, care s-a desfășurat la baza Infinity din București, fiind rezervată atât secțiunii masculine, cât și feminine.

La masculin, s-au aliniat la start nu mai puțin de 36 de sportivi, iar din numeroasa delegație constănțeană, cea mai bună clasare a reușit-o Bogdan Petre Ilie - locul 3. Ceilalți coechipieri au terminat competiția pe următoarele poziții: Horia Naumescu - 5, Răzvan Țurlea - 10, Dragoș Vasilescu - 16, Valentin Radu și Alin Averchi - 17-24.

La feminin, participarea a fost ceva mai redusă, doar 12 sportive intrând în cursa pentru trofeu. Ambele constănțence au intrat în Top 10, însă nu au prins podiumul: Alexandra Bardac - locul 7 și Alina Alexandrescu - locul 9.

v v v

Trecând la nivel local, trebuie precizat că au mai rămas de disputat numai trei etape din returul Campionatului Constanței la squash.

"Luna aceasta, terminăm prima fază a campionatului, astfel încât, la începutul lui ianuarie să demareze întrecerile din play-off. Tot în ianuarie, vom organiza, pe cele două terenuri ale complexului nostru, o Cupă de Iarnă", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5517 secunde