Din octombrie, toată lumea dansează

Constănțenii, pe ritmuri de salsa și rumba

198
Constănțenii, pe ritmuri de salsa și rumba - dinoctombrietdc-1441826413.jpg

Articole de la același autor

"Ai un copil energic și dornic de mișcare? Canalizează-i energia în pași de salsa, merengue și bachata. Hai să dăm un nou sens distracției!".

Acesta este mesajul pe care Corina Tiron, director artistic al Total Dance Center (TDC) din Constanța, îl transmite părinților, îndemn care este și foarte bine argumentat."Iată cinci motive pentru care merită să vă înscrieți copilul la cursul de dansuri latino: va dobândi o postură corectă și sănătoasă l eleganță și rafinament în mișcare l îi va crește încrederea în sine l cunoașterea unui număr variat de stiluri de dans: salsa, rumba, merengue, cha cha, bachata l este un mod sănătos de a-și petrece timpul liber", a explicat Corina Tiron.

Cei care doresc să urmeze cursul de dansuri latino sunt așteptați la sediul TDC din strada Călugăreni, nr. 22, marțea și joia, de la ora 16.00.

Înscrierile se fac până în data de 1 octombrie (tel. 0736.067.023; www.total-dance-center.ro) și ar fi bine să vă grăbiți, pentru a beneficia de oferta specială a TDC, care le oferă reducere la abonament, în prima lună, primilor 15 cursanți înscriși. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5675 secunde