Liga Națională de lupte - juniori, etapa I

Constănțenii, pe podium și la Mangalia, și la Rădăuți

623
Constănțenii, pe podium și la Mangalia, și la Rădăuți - lupte1293-1333481605.jpg
Luptătorii constănțeni au obținut rezultate foarte bune în prima etapă a Ligii Naționale de juniori, reușind să urce pe podium în șapte rânduri.
Astfel, la Mangalia, unde s-au desfășurat întrecerile de lupte libere, Nicoleta Popa (51 kg) și Denisa Macovei (72 kg), ambele de la CSS Mangalia (antrenor, Marian Oancea), s-au clasat pe primul loc, în timp ce Sergiu Olteanu (84 kg) și Ștefan Marin (120 kg), ambii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin), au terminat concursul pe poziția a treia.
Practicanții de greco-romane au mers la Rădăuți, iar dintre luptătorii de la LPS Constanța, cea mai bună evoluție a avut-o Dorin Pîrvan, primul la categoria 96 kg. Alți doi colegi de-ai săi de club, Iulian Grăjdan (60 kg) și Sebastian Agrigoroșoaiei (66 kg), s-au situat pe pozițiile secunde.
"Ne bucurăm pentru performanțele copiilor noștri, sunt pe măsura eforturilor depuse în sala de pregătire. Acum, urmează câteva zile de refacere, iar turneele se reiau după perioada Sărbătorilor pascale", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al Asociației Județene de Lupte Constanța, Ioan Giuglea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3699 secunde