Constănțenii merg după medalii la Naționalele de squash de la Cluj

220
Constănțenii merg după medalii  la Naționalele de squash de la Cluj - constantenii-1493826018.jpg

Articole de la același autor

Practicanții squash-ului au un program încărcat în această primăvară. Calendarul competițional include turnee locale, naționale și chiar internaționale, iar constănțenii sunt nelipsiți de la evenimente.

La sfârșitul acestei săptămâni, la Cluj, este programat a se disputa Campionatul Național de squash pe echipe, competiție la care Constanța va fi reprezentată de o singură formație, alcătuită din cinci jucători - patru la secțiunea masculină (Teo Ristea, Horia Naumescu, Marcin Wojcicki, Răzvan Țurlea) și una la secțiunea feminină (Alexandra Bardac) -, toți legitimați la ACS Squash West Side.

"Echipa noastră merge la turneul din Ardeal cu gândul la medalia de bronz. Nu suntem în formulă completă și, din acest motiv, nu ne putem propune un alt obiectiv mai îndrăzneț, gen medalia de argint", a declarat, pentru "Cu-get Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică.

Oficialul clubului de pe litoral a făcut referire la cei patru jucători indisponibili pentru Naționalele de la Cluj - Ilie Bogdan Petre, Alin Averchi, Marian Câmpean și Vali Radu.

"Cu ei în formație, altele ar fi fost datele problemei. Dar și așa, sperăm să facem o figură frumoasă, să prindem o poziție pe podium", a explicat Ilie Bănică.

v v v

Jucătorul Horia Naumescu, de la ACS Squash West Side Constanța, s-a clasat pe locul 4 la Cupa We Play & Eye Rockets, turneu național desfășurat, zilele trecute, la Brașov.

Celălalt sportiv constănțean prezent la reuniunea de sub Tâmpa, Marian Câmpean, a ocupat un loc la mijlocul ierarhiei.

v v v

Activitate intensă la squash și pe plan local. Astfel, ediția 2017 - primăvara a Campionatului Constanței se apropie de final.

"La mijlocul lunii mai, se încheie sezonul regulat și imediat vor începe întrecerile din play-off, respectiv play-out, unde se vor decide sportivii care vor promova, respectiv retrograda", a mai spus vicepreședintele Ilie Bănică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0053 secunde