Constănțenii merg după medalii la Europenele de Kung-Fu

102

Articole recomandate

Începând de astăzi și până duminică, 24 noiembrie, la Sofia (Bulgaria), se desfășoară întrecerile unui turneu foarte puternic: "2-nd European Kung-Fu Open Championship".

Campionatul European este organizat de către Federația Bul-gară de Kung-Fu și Taichi, probele de concurs fiind Taolu Tradi-

țional, Taichi Tradițional, Light-Fighting Sanda, Sanda și Total-Contact.

Lotul național al României este format din 18 sportivi, legitimați la cluburile CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait), CS Marea Neagră Constanța (pre-ședinte, Florin Iordănoaia), CS Noua Generație Mangalia (pre-ședinte, Ciprian Broască) și CS Dunărea Albastră Galați (pre-ședinte, Lucian Ioniță).

"Sportivii noștri participă la mai multe probe, unde sperăm să obțină rezultate foarte bune. Având în vedere rezultatele anterioare, așteptăm să-și reconfirme valoarea și forma de la ultimele campionate următorii sportivi: Alexandru Neagu, Georgiana Andreea Pavel și Irina Marin, de la CSU Neptun, Andrei Romu Oltean, Tudor Bocai și Beatrice Roșăneanu, de la CS Marea Neagră, Giovani și Leonardo Savioli, de la CS Noua Generație", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Participarea celor 18 sportivi români la acest campionat este sprijinită de către Universitatea Maritimă din Constanța (rector, Violeta Ciucur) și CS Marea Neagră. Din păcate, celelalte cluburi din cadrul federației nu au reușit să strângă fondurile nece-sare, motiv pentru care alți sportivi valoroși din țară și din județul Constanța nu vor putea participa la competiție.

Ovidiu ADRIAN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Iunie 2013
Stire din Sport : Aikido Aikikai - seminar de vară
Pagina a fost generata in 0.6001 secunde