Constănțenii, invitați la cursa Family Run și la lecțiile de aikido

199
Constănțenii, invitați la cursa Family Run și la lecțiile de aikido - constantenii-1432313247.jpg

Articole de la același autor

AS SanaSport, în parteneriat cu Radio Constanța și Decathlon Constanța, îi invită pe copii, părinți și bunici, sâmbătă, 30 mai,

de la ora 9.00, la un spectacol în care se împletesc sportul, mișcarea, bucuria, zâmbetele și muzica.

Cea de-a treia ediție a Concursului individual de tir cu arcul - "Țintește primul loc" își va desemna câștigătorii pe acordurile melodiilor interpretate de Ștefania Ciortan, David Burlacu și Denisa Ștefania Lucan.

În fața magazinului Decathlon Constanța, se vor organiza demonstrații și lecții de aikido, dar și o cursă de alergare Family Run, care va încuraja practicarea sportului și în special a alergării în familie (prin regulament, este necesară participarea a doi membri din aceeași familie).

Participanții vor fi împărțiți pe trei categorii de vârstă: 5-8 ani, 9-12 ani și 13-16 ani. Aceștia vor parcurge împreună, în alergare, între o tură și trei ture de parcare - aproximativ 500 m și vor trebui să îndeplinească probele de îndemnare de la atelierele sportive Decathlon din traseu. De asemenea, vor mai avea loc concursuri individuale de trotinete, role și biciclete.

A doua zi, duminică, 31 mai, evenimentul va continua, de la ora 10.00, atât în parcarea din față, cât și în incinta magazinului. Vor fi organizate concursuri individuale de trotinete și biciclete, concursuri de fotbal, baschet și badminton, curse cu obstacole, face-painting, jocuri diverse, iar trambulina pentru copii și terenul de baschet vor fi la dispoziția copiilor.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se vor face sâmbătă, 30 mai, de la ora 9.00, în incinta magazinului. Startul primei curse se va da la ora 10.00, din fața magazinului Decathlon, pentru prima categorie de vârstă, iar celelalte două vor fi la ora 10.30, respectiv ora 11.00.

Concursul de tir cu arcul, precum și celelalte concursuri individuale se vor desfășura în intervalul orar 11.30-13.00, iar festivitatea de premiere va avea loc de la ora 13.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde