Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 6905 extraneous bytes before marker in /var/www/html/cuget_liber/include/meta_process.php on line 112
Constănțenii fac spectacol în Campionatul Național de k

Constănțenii fac spectacol în Campionatul Național de karting

860
2

Articole de la același autor

Timp de două zile, pe circuitul "Titi Aur" de lângă București, a avut loc prima etapă a Campionatului Național de karting, la toate cele cinci clase: Kid Honda (5-8 ani), Pufo (8-9 ani), Mini (9-12 ani), KF (12-16 ani) și KZ (+16 ani). 


La clasa Kid, pilotul constănțean George Onoaie (6 ani) a reușit să facă o etapă de senzație. În calificări și prefinală, George a avut o evoluție foarte bună, ce i-a permis ca în finală să plece din pole-position, prima linie de start fiind completată de Darius Bota. Lupta pentru prima poziție a fost acerbă, însă Darius Bota a reușit să se impună într-un final, urmat de George Onoaie și Tudor Drăgan.


George a arătat determinare, concentrare, curaj și iscusință pe toată durata întrecerilor, de-monstrând încă o dată talentul și progresul pe care îl urmează. 


Piloții de la clasa Kid sunt mulțumiți de noile motoare Honda pe care le folosesc, fiindcă sunt aproape identice și oferă un echilibru, ridicând în același timp gradul de spectaculozitate al curselor de karting.


Un rezultat la fel de bun a obținut și Răzvan Onoaie (11 ani), fratele lui George, la clasa Mini. Ploaia torențială și pista udă au făcut ca în cursa contra-cronometru și în prefinală Răzvan să nu reușească manevrele și depă-șirile ideale pentru a se clasa în frunte. Din fericire, finala a decurs după un tipar mai bun. Răzvan a dat dovadă de tenacitate și curaj și și-a depășit adversarii rând pe rând, termi-nând cursa pe locul 2, la fel ca fratele acestuia mai mic. 


O etapă de succes pentru echipa tehnică a clubului de karting CRG România, coordonată de Bogdan Mihăescu. 


Etapa a ll-a se va desfășura pe circuitul de la Prejmer, în zilele de 4 și 5 iunie. 


Comentează știrea

ehKIXQvMvGnPwJ
4 decembrie 2016
IgayihjLQYciRP

LCV0Dw kznmhacfntyc, [url=http://hacflsqailqi.com/]hacflsqailqi[/url], [link=http://kwjoqfqfoevc.com/]kwjoqfqfoevc[/link], http://xeeydyfrtliy.com/

MEFOENtQMAvMdnxRpDN
25 ianuarie 2017
bLLYzSMDJpg

CdKMt3 efpooomjaudp, [url=http://ufuxtjmzdgor.com/]ufuxtjmzdgor[/url], [link=http://xgefpnnvffju.com/]xgefpnnvffju[/link], http://qneuuvwmxxcs.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Curse de karting în Costinești
Pagina a fost generata in 0.3006 secunde