Constănțenii Cristian Pletea și Elena Zaharia, aproape de podium, la Mondiale

211
Constănțenii Cristian Pletea  și Elena Zaharia, aproape  de podium, la Mondiale - constantenii2-1544027510.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină a României a ocupat locul cinci la Campionatele Mondiale de tenis de masă pentru juniori de la Bendigo (Australia), în timp ce echipa feminină s-a clasat pe șase.

Formația tricoloră, învinsă în sferturi de Japonia, a întâlnit selecționata Indiei în primul meci pentru pozițiile 5-8, câștigând cu 3-0, prin punctele aduse de constănțeanul Cristian Pletea (3-2 cu Manush Utpalbhai Shah), Rareș Șipoș (3-0 cu Manav Vikash Thakkar) și Cristian Chiriță (3-1 cu Snehit Suravajjula).

În partida pentru locurile 5-6, România a învins reprezentativa SUA cu 3-2. Cristian Pletea, de la LPS "Nicolae Rotaru", a câștigat cu 3-2, în fața lui Sharon Alguetti, iar Șipoș s-a impus cu 3-2 în disputa cu Nicholas Tio și cu 3-1 în fața lui Alguetti. Chiriță a fost învins de Kanak Jha cu 0-3, iar Pletea a fost întrecut de Tio, 1-3.

La feminin, România a învins Hong Kong cu 3-0, în duelul pentru pozițiile 5-8. Andreea Dragoman a dispus de Chin Yau Wong cu 3-2, Tania Plăian a câștigat cu 3-1 meciul cu Ka Yee Lee, iar constănțeanca Elena Zaharia a trecut de Wing Sze Chau cu 3-0.

În confruntarea pentru locurile 5-6, România a fost învinsă de Taiwan cu 3-0: Plăian a fost întrecută de Pei-Ling Su cu 3-1, Dragoman a cedat cu 0-3 în disputa cu Ting-Ting Chen, iar Zaharia a pierdut cu 1-3 în fața taiwanezei Ruei-Ling Wen. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2901 secunde