Campionatul Național Masters de atletism

Constănțenii, cei mai iuți în Parcul Trivale

291
Atleții veterani de la CFR Con-stanța au avut evoluții foarte bune la Campionatul Național Masters pe șosea, competiție care s-a desfășurat, zilele trecute, la Pitești.
Astfel, în proba de 10.000 metri, categoria +45 ani, Gheorghe Romașcanu s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 39 minute, 5 secunde, urmat de colegul său de club Alexandru Pop, cronometrat în 39 de minute, 25 secunde.
Tot un "feroviar" constănțean a triumfat în proba de semimaraton, categoria +45 ani, Marian Piron trecând primul linia de sosire după o oră, 31 minute, 20 secunde.
"La ediția de anul acesta a Masters-ului, au participat aproximativ 150 de sportivi. Vremea a ținut cu noi, termometrele indicau 28 de grade, organizarea a fost ireproșabilă, traseul pe care s-a alergat fiind doar în cadrul Parcului Trivale, iar la festivitatea de premiere a fost prezent inclusiv primarul Piteștiului. Suntem foarte mulțumiți de rezultate obținute, suntem pe podium pentru al patrulea an consecutiv", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alexandru Pop.
Atletul a mai spus că, personal, nu a fost interesat foarte tare de medalia de aur.
"În ceea ce mă privește, nu am forțat obținerea locului întâi, obiectivul meu principal fiind clasarea pe o poziție cât mai bună la prima ediție a Semimaratonului Internațional București, programat în data de 3 iunie. De altfel, nici nu aș avea de ce să fiu supărat, pentru că victoria i-a aparținut unui coleg de club", a explicat Alexandru Pop.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Sport : Eroii constănțeni din Cetatea Eternă
Pagina a fost generata in 0.2639 secunde