Constănțenii au dat lovitura la pariuri! Mari câștiguri la Sport Bet Challenge

1092

Articole de la același autor

Pariorii constănțeni au reușit să se îmbogățească în aceste zile. Aceștia au reușit să obțină sume consistente, investind sume mici pe biletele respective.

Multă lume spune că în pariuri totul ține de noroc. Alții consideră că ai nevoie de foarte multă inspirație. Adevărul este că e nevoie de ambele elemente în această activitate pentru a avea efectul scontat. Când investești 1 leu și câștigi 3.500 (după impozitare) poți să fii cu adevărat mândru de norocul și inspirația ta.

Acestea sunt doar câteva din biletele norocoase, câștigate de pariorii din Constanța, la agențiile de pariuri sportive Sport Bet Challenge. Împreună, au pariat 36 de lei și au câștigat aproape 19.000 de lei.

În primul bilet, pariorul a mizat 1 leu pe un bilet de cinci partide. Pentru fiecare partidă, jucătorul din Murfatlar a trebuit să nimerească atât pronosticul pauzei, cât și pronosticul final. Un lucru foarte greu de realizat, pentru oricare parior din lume. Biletul câștigător l-a făcut pe acesta mai bogat cu aproximativ 4.000 de lei.

Cel de-al doilea bilet a fost jucat în Constanța, în cartierul Faleza Nord, în care au fost corecte patru pronosticuri finale și alte două partide în care au fost "nimerite" și pronosticul de la pauză și cel de la final. Biletul de șase meciuri a fost jucat cu doar 5 lei, iar câștigul s-a ridicat undeva în jurul sumei de 2.400 de lei.

Biletul săptămânii a fost plasat la Năvodari și a fost jucat cu 30 de lei. Pariorul s-a bazat pe patru partide, pronosticate pauză și final. Câștigul acestui a fost de 12.768 de lei, o sumă extrem de importantă pentru orice parior din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1084 secunde