CS Negrea Reșița - SN Constanța 0-3, în Liga I la fotbal feminin

Constănțencele termină campionatul cu fruntea sus

360
Echipa de fotbal feminin SN Constanța a încheiat cu o victorie ediția 2007 / 2008 a Ligii I. Într-un meci restanță din ultima etapă de campionat, dobrogencele s-au impus categoric în fața celor de la CS Negrea Reșița.
Partida s-a disputat în deplasare, la final tabela indicând scorul de 3-0 pentru SNC, după ce, la pauză, constănțencele aveau avans minim, 1-0. Toate cele trei goluri au fost marcate de Alexandra Lupu.
Antrenorul Ion Zlate a folosit următoarea formulă de start: Denisa Florea, Roxana Mîndru, Roxana Matei, Raluca Maxim, Mihaela Tiba, Luana Ilie, Maria Ghinea, Georgiana Ali, Georgiana Pătulea, Iulia Ghimpu, Alexandra Lupu. Au mai jucat: Ștefania Asiei, Nicoleta Ifrim și Andreea Buga.
"A fost o deplasare cu peripeții, de 1.400 de kilometri. În plus, microbuzul s-a stricat, am ajuns cu întârziere la destinație, iar fetele au avut doar câteva ore de odihnă. Mă bucur foarte mult că au strâns rândurile, s-au mobilizat exemplar și au obținut toate cele trei puncte. Când câștigi, uiți de toate necazurile. O apreciere în plus pentru Alexandra Lupu, care a demonstrat că nu întâmplător a ajuns la lotul național de junioare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Zlate.
Altfel, finalul de campionat a scos în evidență părțile bune, dar și minusurile echipei. Tehnicianul constănțean spune că va continua acțiunile de selecție, pentru a completa lotul cu jucătoare pe posturile deficitare. Pe de altă parte, o serie de sportive care nu au făcut față rigorilor performanței vor părăsi tabăra SNC-ului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8425 secunde