Constănțeanul Marian Petre, vicecampion balcanic la triplusalt

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Atletul Marian Petre, cu dublă legitimare CS Farul/LPS „Nicolae Rotaru” Constanța, antrenat de prof. univ. dr. Alin Larion, a reușit să cucerească medalia de argint în proba de triplusalt, la Campionatul Balcanic de atletism în sală rezervat juniorilor l (U20), disputat, zilele trecute, în Turcia, la Istanbul. 


„O medalie muncită pentru Marian Petre, cu un nou record personal. O performanță pe care a realizat-o în condiții de concurență acerbă cu cei mai valoroși reprezentanți ai celor 17 țări participante. Un sportiv care are potențial și care promite foarte mult pentru viitor, dacă va continua ceea ce am început acum câțiva ani”, a declarat antrenorul Alin Larion.

Cel de-al doilea sportiv din Constanța, David Ciolpan (LPS „Nicolae Rotaru”/CS Farul; antrenor, prof. Cătălin Ganera) a ocupat locul patru, în proba săriturii în lungime. 


În total, România a cucerit cinci medalii, toate de argint. În afara lui Marian Petre, au mai urcat pe a doua treaptă a podiumului Talida Sfargiu - 1.500 metri (4 min., 37 sec., 67/100), Georgiana Spiridon - 3.000 metri (9 min., 49 sec., 53/100), Diana Ion - triplusalt (12,88 m) și Alexandru Iconaru - 60 metri garduri (7 sec., 87/100). 


România a fost reprezentată de 24 de atleți la Istanbul. În clasamentul pe medalii, România a ocupat locul 9, Turcia fiind prima (8-3-7), urmată de Ucraina (8-3-2) și Croația (2-2-3). La feminin, România a fost a șasea (0-3-0), iar la masculin a încheiat pe 7 (0-2-0).Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7605 secunde