€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Constănțeanul Edward Ruse, bronz la Europenele de karate kyokushin

Ştire online publicată Marţi, 08 Decembrie 2015. Autor: Sandra MIHĂILĂ
Recent, în Polonia, s-a desfășurat Cam-pionatul European de karate kyokushin, unde clubul constănțean CS Oyama a participat cu un singur sportiv. 


Edward Ruse a participat la categoria copii 10-11 ani și a reușit să se claseze pe locul al treilea la kata. La kumite, micul karatist s-a oprit în al doilea tur. Pentru Edward a fost primul concurs internațional la care a participat. El a fost însoțit de sempai Lidia Dobrin. La club, sportivul se antrenează și cu sempai Marius Burlacu. 


Următorul concurs pentru care se pre-gătesc karatiștii de la Oyama este Memorialul „Vladimir Ghiambașu”, care va avea loc la București, pe 12 decembrie.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7175 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3915 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8941 secunde