Constănțeanca Iris Reșit, campioană națională la yachting

291
Constănțeanca Iris Reșit, campioană națională la yachting - constanteanca-1503505707.jpg

Articole de la același autor

După o săptămână de curse pe o mare neprietenoasă și un vânt care abia în ultima zi s-a mai îmbunat, au fost premiați cei mai valoroși velieri ai anului 2017 la clasele Optimist, Laser Radial și 420. Campionatul Național Dinghy 2017, organizat de Federația Română de Yachting, pe Marea Neagră, a fost găzduit de Marina Eforie.

La clasa Optimist, care a adunat cei mai mici sportivi din competiție, s-au "alergat" 10 curse. La clasa Optimist fete, campioana națională a României în 2017 este Iris Reșit, pregătită la CS Știința Constanța de către antrenoarea Domnica Micu. Ocupanta locului secund a fost Sara Stan (CS Sportul Studențesc), iar pe locul al treilea a încheiat o altă sportivă din Constanța, Maria Popescu (CS Știința).

Mihai Andronic (CS Sportul Studențesc) a obținut titlul de campion național la categoria masculin și masculin juniori. Tot la masculin juniori, locul doi a fost ocupat de Victor Reit (NYC), în timp ce locul al III-lea la aceeași categorie l-a obținut Costa Verioti (NYC). La categoria Optimist masculin, locul al II-lea a fost câștigat de Victor Reit, iar poziția a treia i-a revenit lui Noel Voinescu (CS Știința).

v v v

La ediția din acest an, am consemnat și o premieră: după o pauză de zece ani, a avut loc și Campionatul Național la clasa 420. Titlul a fost adjudecat de echipajul format din Mihai Radu și Marta Andronic (CS Sportul Studențesc), poziția a doua fiind obținută de frații Mara și Philipp Frick, de la același club, iar locul al treilea a revenit echipajului format din Nicolae Gorgan și Toni Nedelea, de la CS Știința Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7868 secunde