€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Constanța face sport pe 10 și 11 mai. Ce acțiuni au loc

Ştire online publicată Vineri, 03 Mai 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Weekendul viitor va fi marcat de evenimente sportive spumoase precum „Baseball, Cupa României”, „Mișcarea pentru toți” și „Trofeul Jackie Robinson”.


Vineri, 10 mai, manifestările sportive vor debuta de la ora 9.00 cu meciurile de baseball din Cupa României. Sâmbătă, 11 mai, la ora 11.00 va începe meciul-eveniment de baseball între echipa SUA, reprezentată de militarii americani din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, și echipa națională de baseball a României. Trofeul Jackie Robinson a ajuns deja la cea de a treia ediție în Constanța. Meciul celebrează 72 de ani de când legendarul Jackie Robinson, primul jucător de baseball de culoare, a intrat pe terenul Ebbets din Brooklyn, New York, spărgând barierele discriminării rasiale. Meciul este organizat de Primăria Municipiului Constanța, Ambasada SUA și Federația Română de Baseball și Softball.


În aceeași zi la ora 13.00 va începe prima ediție a „Mișcării pentru toți”, care se va desfășura la Stadionul „Gheorghe Hagi”. Simultan, vor avea loc zeci de competiții din discipline sportive diferite precum atletism, baschet, box, gimnastică, haltere, handbal, karate sau scrimă. Vor participa sportivi de la cluburile constănțene, foști sportivi de mare valoare, medaliați olimpici, mondiali și europeni, dar și antrenori din Constanța. Toți cei care iubesc mișcarea și care doresc să desfășoare activități fizice în aer liber, să învețe tainele sporturilor și să se relaxeze sunt bineveniți. Ziua va fi încheiată cu alte două meciuri de baseball din cadrul Cupei României.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8687 secunde