Constanța, două echipe la finala ONSS de tetratlon

Duminică, 26 Aprilie 2015, 16:31
311
Ieri, pe stadionul "Farul" din Constanța, a avut loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la probele de tetratlon și pen-tatlon, pentru școlile gimnaziale și liceele din șase județe: Constanța, Brăila, Galați, Vrancea, Tulcea, Galați și Buzău.
 
La proba de tetratlon, fete, la gimnaziu, echipa câștigătoare a fost cea a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", pregătită de an-trenorul Cătălin Ganera. Au urmat în clasament, în ordine, Școala Gimnazială Vadu Pașii (Buzău) și Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" (Focșani). 


La masculin, pe primul loc s-a clasat Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă, urmată de Școala Generală "Cpt. Aviator Mircea Bădulescu" (Buzău) și de Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu" (Galați). 


La proba de pentatlon, bă-ieți, clasamentul este următorul: 1. LPS Focșani, 2. CN Tehnic "Henri Coandă" (Tul-cea), 3. Liceul Teoretic "Alexandru Marghiloman" (Buzău). La fete, echipele câștigătoare sunt: 1. Liceul Teoretic "Emil Bota" (Adjud), 2. Liceul Teoretic "Jean Bart" (Tulcea), 3. Liceul Teoretic "Alexandru Marghiloman" (Buzău). 


Echipele câștigătoare vor participa la etapa finală, care va avea loc în luna mai. 


Pagina a fost generata in 0.2482 secunde