Campionatele Naționale de lupte libere și greco-romane - seniori

Constanța adună primele medalii pe 2016

269
1

Articole de la același autor

Debut curajos de stagiune pentru luptătorii constănțeni, care, deși sunt juniori, au participat, zilele trecute, la Campionatele Naționale individuale de seniori la lupte libere  și lupte greco-romane, competiție organizată la Craiova. 


De la LPS "Nicolae Rotaru", cea 
mai bună evoluție a avut-o Florin Gheorghe, medaliat cu bronz la categoria 71 kg, la greco-romane, ceilalți remarcați fiind Valentin Ștefan (locul VII la 66 kg, greco-romane) și Sebastian Raicea (locul VII la 130 kg, libere). Antrenorii lor sunt Ioan Giuglea și Valentin Dobrin. 


CS Farul a avut cinci reprezentanți, însă doar doi dintre aceștia au obținut clasări fruntașe. Este vorba despre Răzvan Arnăut (locul III la 59 kg) și Nicolae Boantă (locul V la 71 kg), ambii la greco-romane. De pregătirea lor se ocupă antrenorul Grigore Gheorghe.
 
"Sunt rezultate promițătoare pentru debutul de an competițional, în care avem drept obiectiv cucerirea unei medalii la Campionatele Europene și Mondiale. Îi felicit pe sportivi și pe antrenori și le urez mult succes în anul competițional 2016", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca, acesta fiind personal pre-zent la turneul din Cetatea Băniei. 


Pe podium, au mai urcat alți trei luptători constănțeni, care sunt legitimați acum la alte cluburi din țară: Vlad Caraș (CSM Reșița; locul I la 98 kg, libere), Ionuț Caraș (Steaua București; locul III la 80 kg, greco-romane) și Dorin Pârvan (Astra Arad; locul III la 85 kg, greco-romane). 


Pentru performerii saltelelor, urmează turneele de calificare la Campionatele Naționale de lupte libere și greco-romane, de cadeți și juniori, care vor avea loc în perioadele 11-13 martie, respectiv 21-23 martie, primul posibil la Constanța, cel de-al doilea la Câmpulung. 


Luptătorii Mangaliei au primit, la începutul acestei săptămâni, noul echipament pentru 2016. Antrenorul Marian Oancea a postat pe contul său de Facebook o galerie foto cu sportivii săi, îmbrăcați în noile echi-pamente Legea, obiectivul fiind câștigarea a cât mai multe medalii în actuala stagi-une. 


Federația Română de Lupte va primi 3.335.000 lei din bugetul Ministerului Tineretului și Sportului pe 2016. În total, 41 de asociații sportive naționale au fost considerate eligibile pentru finanțare de către MTS, cei mai mulți bani revenind canotajului (6.395.000 lei), atletismului (6.300.000 lei), handbalului (5.736.000 lei), gimnasticii (5.395.000 de lei) și rugby-ului (5.090.000 lei). 


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.503 secunde