"Colțul FC Farul", amenajat la magazinul "Umbro"

1975

Articole de la același autor

Produse "Umbro" cu însemnele și culorile FC Farul se pot achiziționa, de ieri, de la etajul 1 al Complexului "Prestige" (fostul Cinema "Progresul", str. Ștefan cel Mare nr. 33), în incinta reprezentanței "Umbro", unde a fost amenajat "colțul FC Farul".

"Spațiul ar fi trebuit să se deschidă în urmă cu o săptămână, dar, din motive obiective, s-a amânat pentru astăzi (n.n. - ieri), întârziere pentru care ne cerem scuze suporterilor Farului. Intenționăm să venim în sprijinul cererii fanilor, în plus, și cu produse pentru copii, care sunt foarte căutate. Dacă vânzările vor fi satisfăcătoare, gama de produse se va mări în timp", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gabriel Diaconescu, director marketing, comercial și relații internaționale la FC Farul.
Produsele personalizate se pot achiziționa după urmă-torul program: de luni până vineri, între orele 10 și 20, iar sâmbăta între orele 10 și 18.
Prețurile produselor actuale sunt următoarele: tricou de joc (albastru - cu mânecă scurtă; alb - cu mânecă lungă) - 114 lei; șort de joc (alb și albastru) - 72 lei; tricou de prezentare: din poliester - 94 și 98 lei; din bumbac, cu guler - 130 lei; șort de prezentare - 92 și 103 lei; bluză de antrenament și geacă de vânt - 181 lei; trening - 330 lei; minge - 35 lei; pungă de cadou - 12 lei; stegulețe de mașină (de prins pe exterior) - 10 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7981 secunde