Colaborare de succes între federațiile române de oină și rugby

Miercuri, 24 Iunie 2020
123
Oina și rugby-ul sunt două dintre cele mai vechi sporturi din România, astfel că au foarte multe puncte în comun.

Președintele Federa-ției Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre, a avut o întâlnire importantă cu președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, în care s-au dezbătut diverse subiecte.

"A fost o întâlnire extrem de interesantă cu președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache. Am discutat despre viitor, pentru a continua tradiția evenimentelor organizate în comun și despre competiții care au prezentat cele mai reușite acțiuni de promovare a sportului nostru național.

Oina și rugby-ul au fost sporturi care au colaborat foarte bine în decursul timpului, în anul 1940 existând chiar o federație unică de rugby și oină. În ultimii ani, datorită ajutorului oferit de către conducerea Federației Române de Rugby, am primit un sprijin deosebit în organizarea unor evenimente pe stadionul «Arcul de Triumf». Colaborarea între oină și rugby va continua și după inaugurarea noii arene și vom stabili împreună ce evenimente vom organiza aici", a declarat președintele FR de Oină, Nicolae Dobre. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3158 secunde