CM 2018 / "Cel mai important este că suntem în optimi!"

216
CM 2018 /

Articole recomandate

Fernando Santos, selecționerul echipei de fotbal a Portugaliei, a apreciat după jocul cu Iran, încheiat la egalitate (1-1), că aspectul cel mai important este că s-a obținut calificarea în optimile de finală.

"Cel mai important este că ne-am calificat în optimi, ceea ce ne și doream. Spania, care era favorită cu Maroc, a încheiat la egalitate (2-2). La o Cupă Mondială, nu poți să te gândești că sunt meciuri mai ușoare decât altele, iar asta se dovedește la turneu. Important este că suntem în optimi, iar ambiția noastră este de a continua la această competiție. Atât timp cât ne vom pregăti pentru următorul meci mental și fizic, adversarul nu este atât de important. Noi avem armele noastre și vom profita de ele", a precizat selecționerul.

"În privința meciului, am început bine, cu o bună circulație a balonului, chiar dacă Iranul a ocupat bine spațiile și ne-a făcut să alergăm. În repriza secundă, am continuat pe acest drum, dar după penalty (ratat de Cristiano Ronaldo) am căzut în jocul lor dur și agresiv. Iranul nu a avut nicio ocazie înainte de egalare. La penalty-ul ratat de Ronaldo, chiar și cei mai buni jucători pot eșua. Toți marii jucători vor întotdeauna să câștige. În privința VAR (sistemul video de arbitraj), cu două penalty-uri și un cartonaș galben, eu cred că arbitrul și VAR și-au făcut treaba", a adăugat Santos.

Selecționata Portugaliei a terminat la egalitate cu formația Iranului, 1-1 (1-0), luni seara, pe Mordovia Arena din Saransk, în Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, dar s-a calificat în optimi, unde va înfrunta Uruguayul.

Lusitanii au scăpat printre degete câștigarea grupei, fiind egalați în prelungiri de Karim Ansarifard (90+3 - penalty), după ce au condus prin golul marcat de Ricardo Quaresma (45), iar Cristiano Ronaldo a ratat un penalty. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0097 secunde