CM 2018. BRAZILIA, calificată în optimi după 2-0 cu Serbia

141
CM 2018. BRAZILIA, calificată în optimi după 2-0 cu Serbia - thiagosilva-1530132271.jpg

Articole recomandate

Brazilia s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după ce a învins echipa Serbiei cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul Spartak din Moscova, în Grupa E, pe care a câștigat-o.

Brazilia s-a impus fără probleme prin golurile marcate de Paulinho (36), Thiago Silva (68), după cel mai bun joc al său în grupă.

Selecao a început avântat și a avut două acțiuni periculoase, dar apoi jocul s-a mai liniștit și pe fondul accidentării lui Marcelo, schimbat după doar zece minute. Neymar a avut prima mare ocazie de gol, în min. 25, când șutul său din unghi a fost deturnat de portarul Stojkovic. Gabriel Jesus (29), scăpat spre poartă, a întârziat prea mult și a fost blocat de un apărător.

Cvintupla campioană mondială a deschis scorul prin Paulinho (36), lansat de Coutinho cu o pasă extraordinară.


Prima repriză, în care sârbii nu au avut nicio oportunitate decentă, s-a încheiat cu un șut al lui Neymar (45+1), puțin pe lângă vinclu.

În partea secundă, Neymar a fost aproape de gol (57), cu un șut din unghi, dar Stojkovic a respins.

Viitoarea adversară a României în Liga Națiunilor putea egala în min. 61, deși nu avusese nicio ocazie, însă mingea trimisă cu capul de Mitrovic, după o eroare a portarului Alisson, a fost respinsă de Thiago Silva. Milinkovic-Savic (63) a încercat un șut din afara careului, dar balonul s-a dus pe lângă poartă. Momentul bun al echipei balcanice a continuat, iar Mitrovic a trimis cu capul spre poartă, însă Alisson a fost la post (65).

Selecționata ''auriverde'' a decis soarta meciului în min. 68, când Thiago Silva a reluat cu capul centrarea lui Neymar, din corner.

Brazilia a mai ratat până la final câteva situații bune de gol, prin Filipe Luis (71), al cărui șut a fost respins de Stojkovic, prin Neymar (82), care a trimis peste poartă, pentru ca același Stojkovic să agațe o minge în fața lui Neymar (86).

Brazilia a câștigat grupa și va juca în optimi cu selecționata Mexicului, clasată pe locul secund în Grupa E, în timp ce Elveția va înfrunta câștigătoarea Grupei E, Suedia.

Serbia - Brazilia 0-2 (0-1)
Au marcat: Paulinho (36), Thiago Silva (68).
Moscova, Stadionul Spartak: 44.190 spectatori
Cupa Mondială FIFA 2018, Grupa E


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7892 secunde