Clasarea pe locurile 4-8, un obiectiv mai apropiat de realitate

529

Articole de la același autor

După încheierea mandatului de secund al lotului național, Dumitru Muși a revenit la CS Tomis, unde a preluat funcția de director tehnic. Tehnicianul are, însă, rezerve în ceea ce privește șansele echipei de a prinde un loc pe podium.
"E bine când există entuziasm, dar trebuie să păstrăm și o notă de realism. Vreau să atrag atenția că Fekete vine după o perioadă de pauză de șase luni, Avram, din liga a doua, Seifer, Szabo și Hanciuc au evoluat, în campionatul trecut, la o echipă care a retrogradat fără a câștiga nici măcar un singur meci, iar Djafarova și Tankaskaya au un nivel valoric apreciat în divizia azeră, dar aici încă nu au demonstrat nimic. În ceea ce o privește pe Ackar, ea este croată, însă a jucat, până anul trecut, la un nivel inferior, în Grecia. Acestea fiind datele problemei, anticipez un sezon greu pentru toată lumea, va fi dificil să creăm o echipă competitivă", este de părere Dumitru Muși.
În opinia tehnicianului emerit, Tomisul s-ar putea clasa, mai degrabă, pe unul din locurile 4-8, și asta cu condiția ca jucătoarele să fie sănătoase. Însă, accidentările nu au ocolit tabăra constănțeană.
Astfel, Georgeta Grigore are mâna în ghips și va lipsi din sală cinci-șase săptămâni, Mihaela Cherecheș a suferit o entorsă la piciorul stâng, Ionela Drilea Topa acuză probleme la mână și va efectua o radiografie, iar Cristina Duican s-a lovit la umăr la ultimul antrenament și e suspectă de ruptură musculară.
Mai mult, în cazul Filipei Ackar, mai sunt necesare câteva documente de la federația internațională și este greu de crezut că handbalista croată va avea drept de joc în prima etapă.
CS Tomis debutează în noul sezon duminică, 14 septembrie, când va întâlni, de la ora 11, în Sala Sporturilor, pe Rapid București.
"Oltchim și Rulmentul au superloturi. Baia Mare și Galațiul s-au întărit foarte mult, noi cred că ne vom bate cu Brăila și Deva pentru un loc de cupă europeană", a mai spus Muși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7783 secunde