Cupa Veteranilor la fotbal în sală

Cine vrea să "dărâme" Obeliscul Costinești?

808
Clubul Sportiv SN Constanța și Primăria Costinești organizează, în perioada 16-18 sep-tembrie, în Stațiunea Tineretului, Cupa Veteranilor la fotbal în sală.

Echipele care participă la ediția de anul acesta a campionatului sunt Selecționata Varna (alcătuită din foști internaționali bulgari), Obelisc Costinești, Aurora 23 August și Recolta Cumpăna.

"Inițial, fuseseră invitate Spartak Pleven, din Bulgaria, și Lule Burgaz, din Turcia. Bulgarii nu au venit, transmițându-ne că, în acest week-end, vor juca în turneul internațional de la Belgrad, în timp ce turcii au avut probleme cu vizele. În aceste condiții, a trebuit să ne reorientăm rapid, am făcut alte invitații, iar echipele din Cumpăna și 23 August au confirmat. Sunt convins că va fi un turneu foarte frumos", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Zlate, de la SNC, cel care se ocupă și de pregătirea formației din Costinești.

Organizatorii au pregătit diplome pentru toate echipele participante.

v v v

Tot sala de la Costinești va găzdui, în luna decembrie, partidele din cadrul Turneului Veteranelor la fotbal feminin (+35 ani).

Trei dintre echipele partici-pante se cunosc deja: SNC, Grand Hotel Varna și Academia de Fotbal Sofia (ambele din Bulgaria), a patra urmând a fi aleasă dintre Beșiktaș și Fenerbahce Istanbul (ambele din Turcia). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3881 secunde