Cine va fi noul furnizor de echipament al Simonei Halep

250
1
Cine va fi noul furnizor de echipament al Simonei Halep - cine-1515940364.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep, lidera ierarhiei WTA, a confirmat discuțiile cu mai multe companii pentru statutul de sponsor de echipament. 


"Dragi prieteni, în ceea ce privește noul partener tehnic de îmbrăcăminte, doresc să vă anunț că nu e semnat deocamdată și că managerul meu este încă în discuții cu mai multe companii, iar în momentul în care se va concretiza ceva, vă asigur că veți fi primii care veți afla. Partea de «outfit» este foarte importantă pentru mine și pentru personalitatea mea, de aceea voi face foarte atent alegerile", a declarat Halep, pe una din rețelele de socializare. 


Simona Halep este principala favorită a turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian Open, ce va debuta astăzi, și va juca în primul tur împotriva jucătoarei de 17 ani Destanee Aiava (Australia; 193 WTA). Partida este programată marți, 16 ianuarie, în jurul orei 2 dimineața, ora României.


Comentează știrea

erte'dgege
15 ianuarie 2018
ger

Ofertă valabilă pentru toți. Aveți nevoie de un împrumut, dar sunteți respins de bancă sau de instituțiile financiare care vă plasează în condiții neschimbate la venitul dumneavoastră lunar, la dobânzi exorbitante. Vrei să ai un împrumut pentru a-ți satisface nevoile. Nici o problemă. Oricare ar fi situația dvs. financiară, vă ofer ipoteci, împrumuturi comerciale, împrumuturi internaționale, împrumuturi personale, împrumuturi exclusive și împrumuturi educaționale. Îți ofer credite la parteneriate și multe. aveți într-adevăr nevoie, astfel încât să intrați în legătură. e-mail: [email protected] [email protected] Whatsapp: 0033644664081

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5694 secunde