Cine sunt câștigătorii Crosului Ziua Olimpică de la Constanța

220
Cine sunt câștigătorii Crosului Ziua Olimpică de la Constanța - cinesunt-1403457193.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 400 de constănțeni și turiști, de toate vârstele, au venit să alerge, ieri, la Crosul Ziua Olimpică, eveniment organizat - sub titulatura "Aleargă pentru tine" - de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Academia Olimpică Română - filiala Constanța, Asociația Județeană de Atletism Constanța și Maritimo Shopping Center, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul de Poliție al Municipiului Constanța, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Inspectoratul Școlar Județean. 


Startul l-a dat, la ora 10.00, din dreptul Sălii Sporturilor, chiar directorul executiv al CS Farul Constanța, Ilie Floroiu. S-a alergat apoi pe bd. Tomis, până la intrarea în municipiul Constanța, la vapor, apoi pe bd. Aurel Vlaicu, linia de sosire fiind în parcarea de la Maritimo Shopping Center. 


La secțiunea masculină, pe primul loc s-a clasat Bogdan Ofițeru, în timp ce, în întrecerea feminină, s-a impus Elena Urâtu. Toți alergătorii au primit tricouri cu însemnele olimpice, câștigătorii primind și premii speciale din partea organizatorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5858 secunde