€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Cine sunt campionii „Trofeului Dobrogea” la mini-rugby

Ştire online publicată Marţi, 25 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La sfârșitul săptămânii trecute, pe stadionul „Constructorul-Cleopatra” din Complexul Sportiv „Badea Cârțan”, au avut loc întrecerile primei etape a Campionatului Național de mini-rugby 2019, dotat cu „Trofeul Dobrogea”. 


În urma celor două zile de competiție, câștigătoarele etapei de la Constanța au fost echipele Șoimii București - la categoriile U8 și U12 - și CSS Viitorul Cluj - la categoria U10. 


Județul Constanța a fost reprezentat de micii rugbiști de la CS Victoria Cumpăna și CSO Ovidiu, care au avut evoluții foarte bune. 


La U8, Victoria Cumpăna s-a calificat în finală, pierdută în fața campioanei Șoimii București, scor 0-35. Medaliile de bronz au revenit CSM-ului Suceava, care, în finala mică, a trecut de ACS Speranța Jucu, scor 15-5. 


La U10, Victoria Cumpăna n-a mai intrat în bătălia pentru podium și a terminat în a doua jumătate a ierarhiei, impunându-se, în meciul pentru locurile 7-8, în fața celor de la CS Rugby Săcele, scor 10-5. 


Cealaltă reprezentantă a județului nostru, CSO Ovidiu, și-a trecut în palmares medaliile de bronz, după ce a câștigat finala mică, scor 20-5, disputată în compania echipei CSR CSM Sibiu. 


În finala mare, s-au întâlnit CSS Viitorul Cluj și Șoimii București, câștig de cauză având ardelenii, scor 10-0. 
La U12, Constanța nu a avut nicio reprezentantă, podiumul având următoarea configurație: 1. ACS Șoimii București, 2. CSS Unirea Iași, 3. ACSO Viitorul Pantelimon. 


Premierea echipelor a fost făcută de „stejarul” Ionel Badiu, component al Naționalei României. 
Următoarea etapă, a doua, va avea loc la Cristian (jud. Brașov), în perioada 5-7 iulie.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7266 secunde