Cine sunt antrenorii constănțeni de rugby plătiți de federație

891
12
Cine sunt antrenorii constănțeni de rugby plătiți de federație - rugby-1321814269.jpg
Pentru a continua procesul de selecție și pentru a stimula performanța în rugby încă de la vârste fragede, Federația Română de Rugby a demarat proiectul "Antrenor profesionist de rugby".
Identificarea tehnicienilor care vor fi incluși în acest proiect se face prin monitorizarea activității antrenorilor în cluburi timp de o lună.
Într-o primă fază, au fost aleși 32 de antrenori, care vor fi remunerați de federație timp de șase luni. Printre aceștia, se numără și constănțenii Marius Grigore (CS Ovidiu), Lavinia Lungu (AS Litoral Mangalia), Cristian Cojocaru (RC Tomitanii) și Cornel Suciu (CS Năvodari).
Monitorizarea va fi continuă, iar antrenorii care nu vor corespunde cerințelor federale vor fi înlocuiți cu alții care au făcut progrese în acest interval de timp.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
CRISTIAN COJOCARU
21 noiembrie 2011
rugby

DE LA CLEOPATRA NU ESTE NIMENI?MARE PACAT ,REZULTATELE II RECOMANDAU!STITI CUMVA CE S-A INTAMPLAT LA TURNEUL DE MINIRUGBY DE LA MANGALIA ,DISPUTAT SAMBATA?

Linia a II de la ITC
21 noiembrie 2011
rugby 2

Propun ca seful de la Cleopatra sa primeasca o renta viagera de la Federatie cu conditia sa se retraga definitiv din rugby si sa lasa in pace pe toata lumea din acest domeniu. Din aceasta suma poate o sa achite contravaloarea echipamentului de joc FURAT de la jucataorii de la Constructorul (fosta echipa, deoarece gratie acestui minunat om, aceasta echipa NU MAI EXISTA). Cinste Lui!

un cunoscut!!
21 noiembrie 2011
zero

buna ziua, as vrea sa spun si eu despre "antrenor profesionist de rugby!!!nu stiu cine a facut aceste alegeridar sunt foarte proaste!!sa o luam pe rand:Marius Grigore il cunosc ca jucator a fost un jucator mediocru nu a reusit sa se afirme niciodata- ca antr eu stiu??apoi Lavinia Lungu de asta chiar nu am auzit niciodata fac rugby de atatia ani dar nu am auzit de ea(o fi ne am cu lungu din Franta)in fine sa vedem dupa Cristian Cojocaru pe asta il cunosc jucator ff mediocru noroc cu frasu care a fost foarte bun el ca antr nu stiu se zbate se cearta cu nea hamsie ptr tricouri o sa vedem ce o iesi din el!:) si nu il ultimul rand vestitul Cornel Suciu bai oameni bune de omul asta nu am auzit niciodata in viata mea nici ca jucator nici ca antr!!!!!!nu stiu cine e si de unde a aparut as vrea sa zic un "nimeni" in rugby dar...ee asta este cu astia vrea federatia romana de rugby sa progreseze!!!!auzi "antrenori profesionisti de rugby" ha ha ha

un alt cunoscator
21 noiembrie 2011
nr. 3 are dreptate

frate, are dreptate nr. e..... grigore e un fost jucator modest, nu dar cu bun simt. lavinia se zbate sa duca mai departe munca lui nea petrica, cojocaru e hent careu, asta n-are treaba cu rugbiul, e grenerator de conflicte si atit, n-a jucat in viata lui sport de performanta, iar suciu chiar e un mare 0. ====interesant cine oare i-a pacalit pe federali sa le dea lor bani. sa fie oare propunerile lui Sasu? sau gindirea mareata a lui Arghir? Ghici ghicitoarea mea.=======

Linia a II de la ITC
21 noiembrie 2011
pentru 3 si 4

Stimabile "un cunoscut" de la pct 3, spui ca "faci rugby de atitia ani" si nu ai auzit de Lavinia Lungu si de nea Petrica Lungu. Pentru noi e clar ca nu ai avut niciodata balonul de rugby in mina, poate ai jucat ceva pe calculator si acum vii si faci aprecieri de valoare la adreasa unor oameni care chiar au fost (sau mai sunt) pe terenul de rugby. Despre Cojo eu iti recomand mai intai sa urmaresti jocurile echipei sale "Tomitanii" si dupa aceea sunt sigur ca iti vei cere scuze pentru comentariu tau. Despre conflictul cu nea hamsie, toti fostii jucataori de la Constructorul suntem alaturi de Cojo pentru FURTUL pe care l-a facut acest individ.

mijlocasul la deschidere
21 noiembrie 2011
pentru Linia a II-a

FURT? Si nu ati depus plingere penala? S-a furat mireasa si mingea de rugby!!!!!!!!!!!

Un jucator
21 noiembrie 2011
Ofticatiloooooor!!!

Bai astia toti de mai sus. Va spun eu daca nu stiati, cel mai bun antrenor este CRISTI BRANESCU !!! Cel mai profesionist! Nici unu din astia de mai sus mentionati asa zisii antreori peste noapte nu o sa ii calce pe urma Francezului. Ca jucatori n-au avut sansa asta si nici ca antrenori nu vor avea nicio sansa!

tot un jucator
21 noiembrie 2011
si urmatoru cel mai bun e mustaciosu

Urmatoru dupa branecu este Mustata lu Nache! Poate acum v-ati mai linistit.

unu care stie
21 noiembrie 2011
branescu

bah frajerilor, nu are nevoie Francezu de banii federatiei. El are 2500 de Evros de la RCJ, traiasca Consiliul Judetean, sa mai pape si catelusii aia mici cite un leu de la FRR.

un cunoscut!!
21 noiembrie 2011
zero

Da toti numai scule de scule!!!in frunte cu Francezu!!!el este seful lor!:)^vai de mama rugbyului constantean!!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Tusac îi sapă groapa lui Foleanu
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cine conduce Mangalia?
Pagina a fost generata in 1.869 secunde