Cine a câștigat CN Universitar de Șah, desfășurat la Constanța

320

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, la sediul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, a avut loc Campionatul Național Universitar de Șah - faza zonală.

Competiția a fost organizată de FEFS și Asociația Student Sport București. La campionat s-au înscris șase studenți ai universității gazdă și un student de la UMC. Jucătorii au fost susținuți de colegii lor, fani ai feno-menului sportiv. Finalul competiției, runda a VII-a, a adus o întorsătură de situație, schimbând în mod neașteptat clasamentul.

Victoria a revenit unui student din Turcia, Mehmet Ferit, de la Facultatea de Drept și Științe Administrative. Pe locul al doilea s-a clasat Daniel Panainte (UMC), urmat de Raul Ariton (Facultatea de Psihologie și Științele Educației), George Moroșan (FEFS), Marian Roșculeț (Facultatea de Litere), Andrei Petrescu (Facultatea de Știința Aplicate și Inginerie) și Anca Țagu (Facultatea de Litere). Partidele au fost arbitrate de președintele Asociației Județene de Șah Constanța, Claudiu Iordache, iar director de concurs a fost conf. univ. dr. Alin Larion. Din partea FEFS au luat parte prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul FEFS, lect. univ. dr. Cristian Popa și lect. univ. dr. Valentin Negrea.

v v v

FEFS mai organizează la finalul săptămânii acesteia o altă întrecere de top. În Sala LPS "Nicolae Rotaru", se va desfășura competiția universitară de tenis de masă. Pe data de 21 noiembrie, va avea loc faza zonală, iar pe 23 noiembrie, faza națională. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6187 secunde