Cinci jucători ai Academiei Hagi, convocați pentru "dubla" amicală cu Turcia

157
Cinci jucători ai Academiei Hagi, convocați pentru

Articole de la același autor

Reprezentativa de fotbal Under 17 a României, formată din jucători născuți după 1 ianuarie 2001, va disputa o "dublă" amicală cu selecționata similară a Turciei. 


Jucătorii pregătiți de Sorin Colceag s-au renunit duminică, 7 ianuarie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, unde se vor pregăti până pe 14 ianuarie, când vor face deplasarea în Turcia. Cele două partide se vor desfășura în Antalya, pe stadionul din incinta "Emirhan Sports Complex". Primul va avea loc pe 16 ianuarie, de la ora 13, iar cel de-al doilea, pe 18 ianuarie, de la ora 11. 


Din lotul convocat de Sorin Colceag fac parte și cinci jucători ai Academiei Hagi: Alexandru Șerban, Alex Georgescu, Antonio Vlad, Alexandru Negrean și Bogdan Călin. 


Este prima acțiune de pregătire a reprezentativei sub 17 ani, care, în luna martie, va juca la Turul de Elită al Campionatului European. Tricolorii vor face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria și Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria și se va desfășura în perioada 22-28 martie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde