Constructorul-Cleopatra a ratat accesul în play-off

Chirondojan: "Facem curățenie în lot!"

1151

Articole de la același autor

Eșecul de la Timișoara (0-23 cu RCM), din etapa a șaptea a Diviziei Naționale de rugby, în urma căruia șansele de calificare în play-off ale Constructorului-Cleopatra sunt practic nule, a provocat multă supărare la nivelul conducerii clubului constănțean.
Dacă, în ceea ce privește soarta antrenorilor Cristian Brănescu, Marian Nache și Gheorghe Florea nu s-a luat, încă, nicio decizie, cu siguranță că, la nivelul lotului, vor interveni modificări, nefiind excluse nici sancțiuni de ordin financiar.
"Să treacă și meciul cu Bârladul (n.r. - sâmbătă, în ultima etapă de campionat pe anul 2008) și apoi vom face o ședință de analiză, în care vom evalua prestația fiecărui jucător. Trebuie făcută curățenie! Trei-patru rugbiști, care nu au dat randamentul scontat, vor părăsi clubul. În schimb, sper să ne întărim cu o serie de jucători de la RCJ Farul. Vom purta tratativele în iarnă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Nou promovată în primul eșalon, formația de la malul mării va ierna pe locul patru - dacă obține o victorie cu bonus în jocul cu RC Bârlad! - în clasamentul Seriei a II-a și va evolua, la primăvară, în play-out, având ca obiectiv evitarea retrogradării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2151 secunde