CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană după 3-1 cu Braga

205
CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană după 3-1 cu Braga - fotbalruipedro-1353488195.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat pentru prima oară în istorie în primăvara europeană, în urma victoriei, scor 3-1 (3-1), din meciul cu echipa portugheză Sporting Braga, contând pentru etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.


Golurile învingătorilor au fost marcate de Rui Pedro, în minutele 7, 15 și 33, în timp ce pentru oaspeți a înscris Alan, în minutul 17.

1-0: Piccolo a pasat în adâncime, Bastos a prelungit balonul și Rui Pedro, scăpat singur cu portarul Beto, a înscris cu un șut plasat de la 15 metri.


2-0: Sougou a primit o pasă în adâncime pe partea dreaptă, a trecut de doi fundași portughezi, i-a pasat lui Rui Pedro și acesta a plasat balonul cu latul la colțul lung de la 11 metri.


2-1: Rada a trecut pe sub minge la o centrare de pe partea stângă a lui Ruben Micael și Alan l-a învins pe Felgueiras cu un șut de la nouă metri.


3-1: Sougou a fost lansat în adâncime pe partea dreaptă a întors balonul în centrul careului portughezilor și Rui Pedro venit în viteză l-a învins pe Beto cu un șut în forță de la 11 metri.

Iată echipele:

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - G. Mureșan, Luis Alberto - Sougou (Aguirregaray '74), Rui Pedro (Kapetanos '81), Camora - Bastos (Godemeche '83). Antrenor: Paulo Sergio.

Sporting Braga: Beto - Leandro Salino (Helder Barbosa '33), Douglao, Nuno Coelho, Ismaily - Ruben Micael, Custodio, Hugo Viana (Mossoro '68) - Alan, Eder (Ze Luis '57), Ruben Amorim. Antrenor: Jose Peseiro.

Ultima etapă se va disputa pe 5 decembrie și programează următoarele partide: Manchester United - CFR Cluj și Sporting Braga - Galatasaray Istanbul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4369 secunde