CFR Cluj a fost umilită din nou de campioana Luxemburgului

198
CFR Cluj a fost umilită din nou de campioana Luxemburgului - zdu5yjzizwi4yzkymjvjnzmwnzyxyzqz-1535657761.jpg

Articole recomandate

CFR Cluj a fost umilită din nou de campioana Luxemburgului, F91 Dudelange, care s-a impus cu scorul de 3-2 (0-0), joi seara, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manșa a doua a play-off-ului Europa League la fotbal și s-a calificat în faza grupelor.

Campioana României fusese învinsă și în primul meci, cu 2-0, iar joi a fost condusă la un moment dat cu 3-0 de modesta formația din Ducat, care devine prima formație luxemburgheză calificate în grupele unei competiții europene. CFR Cluj, după ce a fost prima echipă românească învinsă de una luxemburgheză, devine și prima care este eliminată de o echipă din Luxemburg.

Echipa antrenată de Antonio Conceicao a făcut un joc slab, lent, și-a creat puține ocazii de gol și a gafat nepermis pe faza defensivă.

Clujenii au avut prima oportunitate în min. 3, dar Prempeh a respins de pe linia porții. Oaspeții au replicat printr-un șut de la mare distanță al lui Melisse (11), respins de portarul spaniol al CFR-ului în corner.

Țucudean a reluat pe lângă poartă (17), în urma unui corner, după care a trimis din doar 5 metri, de asemenea, cu capul, în brațele lui Frising (33). O eroare a portarului luxemburghez nu a putut fi speculată de Vinicius (35), care a șutat pe lângă poartă.

În finalul primei reprize, Camora (40) și Ioniță (43) nu au nimerit ținta cu șuturi din afara careului.

Soarta calificării s-a decis în primele zece minute ale părții secunde, când Sinani a reușit o dublă: luxemburghezul a deschis scorul în min. 51 cu un șut senzațional de la 25 metri, după o minge pierdută de Ioniță la centrul terenului, iar apoi a marcat din careu, la colțul lung, după o minge pierdută de Males (54).

CFR a reușit să construiască o serie de faze periculoase, dar Frising (60) a reținut șutul lui Omrani din 6 metri, apoi portarul oaspeților a deviat un șut al lui Ioniță peste bară (65), iar la cornerul care a urmat, camerunezul Tambe a reluat în bară transversală.

Umilința a luat proporții în min. 78, când Turpel a marcat al treilea gol al oaspeților, după ce a trecut de Lang.

CFR Cluj a ratat prin Baptista (80), cu un șut de la 20 m, iar apoi a marcat de două ori, prin Tambe (85), cu un șut din mijlocul careului, și prin Omrani (88), din pasa lui Tambe. Campioana putea chiar egala, dar Frising (90+1) a reținut mingea trimisă din apropiere cu capul de Păun.

F91 Dudelange și-a trecut în palmares o nouă victimă, după ce în turul al treilea preliminar a trecut de Legia Varșovia.

CFR 1907 Cluj - F91 Dudelange 2-3 (0-0)

Au marcat: Robert Tambe (85), Billel Omrani (88), respectiv Danel Sinani (51, 54), David Turpel (78).

Cluj-Napoca, Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'': circa 15.000 spectatori

Europa League - play-off (retur)

În tur: 0-2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.821 secunde